17/2/10

Acción Plataforma Tanquem Cofrents (Marfull) en Les Corts



Representants de la Plataforma Tanquem Cofrents han presentat un escrit a les Corts Valencianes, als grups parlamentaris, sol·licitant el rebuig a la ubicació d'un Magatzem Centralitzat Temporal (ATC) de residus nuclears d'alta activitat a Zarra.


          Hui dimecres 17 de febrer representants de la Plataforma Tanquem Cofrents han presentat per registre d'entrada de les Corts Valencianes un escrit dirigit a tots els grups parlamentaris sol·licitant l'aplicació de la Resolució 205/VI de les Corts Valencianes de data de 14 de febrer del 2006 sobre el rebuig a la ubicació d'un Magatzem Centralitzat Temporal (ATC) de residus nuclears d'alta activitat al País Valencià.

    A la invitació formulada a tots els grups parlamentaris han respost els grups del PSPV, Compromís i Esquerra Unida. 

    Els representants de la Plataforma Tanquem Cofrents han plantejat als grups assistents que en coherència amb la Resolució 205/VI que expressen el mateix rebuig a la candidatura presentada per l'Ajuntament de Zarra com a seu de l'ATC.

    La Plataforma Tanquem Cofrents exigeix coherència amb el vot favorable que va fer  el grup parlamentari de PP el 14 de febrer del 2006  i manifesta el seu rebutg a la candidatura de l'Ajuntament de Zarra.



La Plataforma Tanquem Cofrents, reuneix a
GREENPEACE, INTERSINDICAL VALENCIANA, ECOLOGISTES EN ACCIÓ-P.V., JOVES VERDS, ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRÓ, WWF-VALENCIA, CGT-P.V., ACCIÓ PEL CLIMA, , GECEN; COMPROMÍS PEL TERRITORI, XÚQUER VIU i BALADRE.

Comparte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada